Appartement Enschede

Heb jij na een lange dag studeren of werken behoefte aan rust? En heb je genoeg mensen om je heen gehad? Ben jij op zoek naar een eigen plek om te wonen waar je ‘s avonds lekker rustig tot jezelf kunt komen? Misschien is een appartement in Enschede dan iets voor jou! Wij streven ernaar studenten en jongeren die op zoek zijn naar een woning in Enschede en omgeving te helpen bij het vinden van betaalbare en betrouwbare woonruimte. Zo kun jij zorgeloos genieten en je richten op je studie en/of persoonlijke ontwikkeling in je nieuwe thuis.


Bij een appartement moet je overigens niet denken aan een gigantisch paleis met 5 kamers. Het gaat om kleine appartementen: je hebt je eigen woonkamer, een slaapkamer en een keukentje. Het grote voordeel is dat je dit met niemand hoeft te delen. Ook als je niet op kamers woont, is het goed mogelijk om je sociale leven kleur te geven: bijvoorbeeld via een studie- of studentenvereniging, studiegenoten of het uitgaansleven. 

 

Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven is heel eenvoudig en gratis. Je krijgt toegang tot je eigen online account. Je kunt daar filters instellen, zodat je meldingen krijgt als er nieuwe woningen geplaatst worden. Regelmatig worden er door de aangesloten corporaties nieuwe woningen aangeboden. Als je bij Roomspot staat ingeschreven, kun je altijd direct reageren op kamers en appartementen waarin jij geïnteresseerd bent. 


Appartementen (en studio’s) worden toegekend op basis van inschrijfduur of loting. Als je een leuk appartement ziet, log je in en reageer je direct. Alle woningen waarop je hebt gereageerd, vind je terug onder ‘Mijn reacties’ in je Roomspot-account. De verhuurder ziet alle reacties op een woning in het systeem en communiceert met de winnaar van de loting of met degene met de langste inschrijfduur over toekenning van een appartement of studio. 

 

Over Roomspot

Je kunt Roomspot zien als een grote etalage van twee woningcorporaties: SJHT en De Veste. SJHT richt zich op studenten en jongeren tussen de 18 en 30 jaar met een minimaal inkomen. De woningen van SJHT bevinden zich in Hengelo en Enschede. De Veste verhuurt alleen aan mensen die verbonden zijn aan een hogeschool of universiteit. De woningen van De Veste bevinden zich vooral op de campus van de Universiteit Twente (die precies tussen Enschede en Hengelo in ligt). Klinkt dit jou als muziek in de oren? 


Waar wacht je nog op? Schrijf je direct gratis in!

Schrijf je nu in