Kamer Enschede

Ben je op zoek naar een kamer in Enschede? Dit kan een kamer zijn waar je op jezelf kunt zijn en geconcentreerd kunt studeren, maar ook een kamer in een huis waar samen gegeten en gelachen wordt. Bij Roomspot vind je de kamer die aan jouw wensen voldoet. Er is altijd wel een kamer in een huis en een groep die bij je past. Kunnen wij je helpen om in één van die huizen terecht te komen? 

Je kunt ervoor kiezen om in het centrum van Enschede of Hengelo te gaan wonen, als je bijvoorbeeld heel erg van de stad houdt. Maar je kunt er ook voor kiezen om op de campus te gaan wonen, heerlijk dichtbij de collegezalen. De keuze is reuze als het gaat om de sporten die je op de campus kunt beoefenen; daarnaast zijn er ook veel activiteiten en evenementen voor studenten. Op de campus vind je ook een supermarkt, een kapper, een pinautomaat, een fysiotherapeut en een dokter.


Toch liever op jezelf?

Geen punt: via Roomspot verhuren we niet alleen kamers, maar ook appartementen en studio’s. Voor de kamers geldt dat ze vergeven worden op basis van coöptatie: dat wil zeggen dat de huidige bewoners van het huis bepalen wie de nieuwe bewoner wordt. Voor appartementen en studio’s werkt dat iets anders. 

De appartementen en studio’s van De Veste bevinden zich op de campus en worden toegekend op basis van loting. Op deze manier heeft iedereen altijd gelijke kansen. Ben je op zoek naar een studio of appartement in het centrum van Enschede? Deze worden toegekend aan degenen met de langste inschrijfduur. Je inschrijfduur bepaalt of je wel of niet in aanmerking komt.


Wie zijn wij?

Bij Roomspot streven we ernaar jou te helpen in je zoektocht naar een woning in Enschede en omgeving. Wij maken het zoeken naar betrouwbare en betaalbare woonruimte makkelijk, zodat jij je zorgenvrij kunt richten op je studie en/of persoonlijke ontwikkeling.

 

Dus… schrijf je snel in!

Schrijf je nu in