Kamer Hengelo

Als je voor het eerst op zoek gaat naar een kamer in Hengelo, vraag je je misschien af: is dat moeilijk, een kamer vinden in Hengelo? Dankzij Roomspot valt dat reuze mee. Wij helpen je met alle liefde zo snel en gemakkelijk mogelijk een kamer te vinden waar jij je thuis voelt.

Roomspot is een initiatief van de gemeente Enschede, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Stichting Jongeren Huisvesting Twente en Woningstichting De Veste. Dat bestaat om jou te helpen als toekomstige student in Twente. Daarom is inschrijving op Roomspot ook gratis. Overigens kun je je ook inschrijven als je geen student bent.


Wonen in Hengelo

Als je in Hengelo woont, fiets je met gemak naar de campus van de Universiteit. Maar je bent er net zo snel (of nog sneller) met het openbaar vervoer. Daarbij is ook rekening gehouden met de vele studenten die dagelijks heen en weer reizen: de verbindingen zijn goed, de bussen en treinen rijden zeer regelmatig. Daarnaast is het ook gewoon een heel leuke stad om te wonen! Overigens verhuren we niet alleen kamers in Hengelo, maar ook studio’s en kleine, goedkope appartementen.

Voor de kamers die wij verhuren kun je ervan uitgaan dat ze vergeven worden op basis van coöptatie: dat betekent dat de huidige bewoners van de woning zelf mogen bepalen wie erbij komt als nieuwe bewoner. Je kunt je als aankomend kamerbewoner dus voorbereiden op hospiteeravonden. Iedereen is uniek: het is daarom ook logisch dat jij je niet in elk studentenhuis thuis zult voelen. Er zijn veel verschillende en diverse woongroepen en er is altijd wel een groep waar je bij past.

 

Schrijf je nu meteen in

Zoals we al hebben aangegeven: inschrijven is gratis. Er is dus niets wat je ervan weerhoudt om je nu meteen in te schrijven voor Roomspot. Hoe sneller je je inschrijft, hoe sneller je kan zoeken naar een kamer.

 

Schrijf je nu in