Studentenhuis Enschede

Ben je er klaar voor om op jezelf te gaan wonen? Via Roomspot krijg je gemakkelijk en snel inzicht in de studentenhuizen van Enschede waar je van al deze vrijheid kunt genieten. Wij streven ernaar om studenten (en jongeren) zoals jij zonder al te veel problemen een kamer te laten vinden in een studentenhuis in Enschede, Hengelo of op de campus van Universiteit Twente.


De woningen die je op onze website ziet worden niet verhuurd door Roomspot, maar door de bij Roomspot aangesloten woningcorporaties: SJHT en De Veste. Je kunt Roomspot zien als de gemeenschappelijke etalage van deze woningcorporaties, die zich richten op studenten en jongeren. Als je via ons een kamer of studio vindt, onderteken je bij een van die partijen een contract. Heb je dan nog andere vragen? Dan kun je gewoon contact opnemen met je verhuurder.


SJHT verhuurt kamers aan jongeren (tussen de 18 en 30 jaar oud) met een minimaal inkomen. De Veste is er voor mensen die verbonden zijn aan de Universiteit Twente: dat kunnen studenten, maar ook werknemers en promovendi zijn. Leeftijd speelt daarbij geen rol, zolang je maar verbonden bent aan een universiteit of hogeschool.

 

Wonen in Enschede

Wonen en studeren in Twente betekent wonen en studeren in een fijne, veilige en groene omgeving. De kwaliteit van het onderwijs biedt je de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Er zijn veel verschillende verenigingen, sportclubs en evenementen, georganiseerd voor en door studenten: voorbeelden hiervan zijn de Batavierenrace, introductieperiode en studiereizen. Dit draagt bij aan een fijne studententijd, ook buiten de collegezaal. In de leukste studentenstad van Nederland (2018), is er voor ieder wat wils en hoef je je geen moment te vervelen.

 

Schrijf je in bij Roomspot

Schrijf je in bij Roomspot en zoek naar een passende woning in deze bruisende en stimulerende omgeving. Je inschrijving bij Roomspot is altijd gratis. Via Roomspot zie je in één oogopslag welke kamers er op dit moment beschikbaar zijn. Zo maken we het jou zo makkelijk mogelijk om een kamer te vinden die bij je past. Waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Schrijf je nu in