Studentenhuis Hengelo

Ben je klaar voor de volgende grote stap in je leven? Heb jij een interessante studie gevonden die bij je past? Als je houdt van samenzijn met mensen die allerlei verschillende studierichtingen volgen, van samen koken, eten en volop gezelligheid om je heen, is een kamer in een studentenhuis echt iets voor jou. Bij Roomspot helpen we je om je nieuwe thuis te vinden.


Roomspot is een samenwerkingsverband van Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, de gemeente Enschede en woningcorporaties SJHT en De Veste. Onze missie is simpel: jou helpen een kamer, studio of appartement te vinden, als je in deze prachtige omgeving komt wonen.

 

Wonen in Hengelo

We verhuren kamers, studio’s en appartementen in Hengelo. Een mooie en gezellige stad in Twente, met meer dan genoeg cafés, bars en clubs om je te vermaken tijdens je studietijd. Hengelo ligt op fietsafstand van de campus, dus je komt zeker aan je beweging. En als je liever lui dan moe bent, is het openbaar vervoer tussen Hengelo, de campus en het centrum van Enschede goed geregeld. Er gaan regelmatig bussen en treinen via de campus naar het centrum van Enschede. Dus ook als je op een hogeschool in het centrum van Enschede zit, kun je in Hengelo gaan wonen.

 

Inschrijven: zo gepiept

Je inschrijving bij Roomspot regel je in een handomdraai en is gratis. Nadat je bent ingeschreven, kun je de filtercriteria invoeren, zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden als er nieuwe kamers beschikbaar komen die aan jouw wensen voldoen. Let erop dat er minder aanbod beschikbaar is, naarmate je wensen toenemen. Reageren is helemaal niet moeilijk: één klik met je muis is genoeg. Voor alle kamers die via Roomspot verhuurd worden geldt dat de huidige bewoners van het huis waarop je reageert zelf mogen bepalen wie de nieuwe bewoner wordt. 


Dus... bereid je alvast voor op hospiteeravonden, wees jezelf en dan komt het vast en zeker helemaal goed!

 

Schrijf je nu in