Studentenkamer Enschede centrum

Woon je graag midden in een stad waar je je snel thuis voelt? Een stad die jou echt welkom heet? Dan is Enschede misschien wel iets voor jou. In 2018 was Enschede nog de leukste en beste studentenstad van Nederland! Schrijf je in via Roomspot, dan wordt het voor jou meteen een stuk makkelijker om een kamer te vinden in deze gezellige en levendige studentenstad.

Roomspot verhuurt kamers, studio’s en appartementen in het centrum van Enschede (en overigens ook in Hengelo). En als je liever dichter bij de collegezaal woont, bieden wij ook woonruimte aan op de campus van de universiteit. Wij zijn er voor jou als student; ons enige doel is het jou zo makkelijk mogelijk te maken om een fijne plek in Twente te vinden.

 

Waarom Twente?

Het is er veilig en rustig, met al het leuks van het stadse leven. Er wordt, dankzij de aanwezigheid van Universiteit Twente en de Hogeschool Saxion, veel georganiseerd voor studenten: denk hierbij aan feesten en evenementen, maar vergeet ook zeker een rijk en gevarieerd verenigingsleven niet. Op de campus zijn er bijvoorbeeld veel mogelijkheden om samen met je medestudenten verschillende sporten te beoefenen. Tel daar nog eens bij op dat Twente één van de regio’s is waar de meeste succesvolle start-ups van heel Nederland het licht zien.

 

Hoe werkt Roomspot?

Roomspot is er als etalage voor twee woningcorporaties die hun woningen verhuren aan studenten en jongeren met een minimaal inkomen. Hieronder zie je wat je moet doen om via Roomspot in aanmerking te komen voor een woning:

  1. Je inschrijven als woningzoekende.
  2. Op de hoogte blijven van het aanbod via e-mail of tipbericht.
  3. Zoeken naar geschikt aanbod.
  4. Reageren op advertenties.
  5. Selecteren en bezichtigen.
  6. Controle van gegevens en ondertekening van huurcontract.

Je kunt het allemaal online regelen! Dus, schrijf je in en begin met zoeken naar een kamer.

Schrijf je nu in