Studentenkamer Hengelo

Heb je al zin om te beginnen met je nieuwe opleiding? Heb je gekozen voor een studie aan de universiteit of de hogeschool? Je hebt ons gevonden, omdat je zoekt naar een plek om te wonen tijdens je studie: je eigen studentenkamer in Hengelo. Roomspot helpt jou bij die zoektocht.


Roomspot is een platform dat bestaat om jou snel en gemakkelijk het aanbod van studentenkamers, studio’s en appartementen te laten zien. Roomspot is opgericht vanuit een samenwerking van Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, SJHT, De Veste en de gemeente Enschede. SJHT en De Veste bieden hier zeer regelmatig nieuwe kamers, studio’s en appartementen aan.


Wonen in Hengelo

Laten we maar meteen met het grootste voordeel beginnen: als je in Hengelo woont, woon je op fietsafstand van de Universiteit. En als je niet van fietsen houdt, is het openbaar vervoer tussen Hengelo en de campus zeer goed geregeld: je rijdt nog net niet met de trein de collegezaal in. Verder is Hengelo een middelgrote en gezellige stad, waar meer dan genoeg gelegenheden zijn om het gezellig te maken met je studiegenoten en vrienden.

 

Inschrijven is gratis

Je kunt je altijd gratis inschrijven bij Roomspot. Bovendien is het heel eenvoudig om via Roomspot het aanbod van kamers te zien. Je hoeft slechts het volgende stappenplan te volgen:

Stap 1: Je schrijft je in. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich gratis inschrijven bij Roomspot. 


Stap 2: Je maakt een profiel aan en stelt notificaties in.


Stap 3: SJHT en De Veste plaatsen zeer regelmatig nieuw woningaanbod op de site, waarnaar jij kunt zoeken.


Stap 4: Als je woonruimte ziet waar je interesse in hebt, kun je met één klik van je muis reageren.


Stap 5: In het geval van appartementen en studio’s wordt er geselecteerd op basis van inschrijfduur of loting. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt. Voor kamers worden hospiteeravonden georganiseerd; hiervoor kun je uitgenodigd en uiteindelijk uitgekozen worden door de huidige bewoners. 


Stap 6: Ben je het geworden? Upload dan je gegevens in Mijn Roomspot; de woningcorporatie controleert je gegevens en stuurt je het huurcontract om te ondertekenen.

 

Dus schrijf je nu in en vind een kamer of appartement in Twente!
 

Schrijf je nu in