Studentenkamer Hengelo

Heb je al zin om te beginnen met je nieuwe opleiding? Heb je gekozen voor een studie aan de universiteit of de hogeschool? Je hebt ons gevonden, omdat je zoekt naar een plek om te wonen tijdens je studie: je eigen Studentenkamer in Hengelo. Roomspot is jouw perfecte partner in die zoektocht.

Roomspot is een platform dat bestaat om jou snel en gemakkelijk aan een studentenkamer, studio of appartement te helpen in Twente. Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, SJHT en De Veste en de gemeente Enschede hebben de handen ineengeslagen om dat voor elkaar te krijgen; precies om die reden is Roomspot opgericht. SJHT en De Veste bieden hier dagelijks nieuwe kamers, studio’s en appartementen aan.


Wonen in Hengelo

Laten we maar meteen met het grootste voordeel beginnen: als je in Hengelo woont, woon je op fietsafstand van de Universiteit. En als je niet van fietsen houdt, is het openbaar vervoer tussen Hengelo en de campus zeer goed geregeld: je rijdt nog net niet met de trein de collegezaal in. Verder is Hengelo een middelgrote en gezellige stad, waar meer dan genoeg gelegenheden zijn om het gezellig te maken met je studiegenoten en vrienden.

 

Inschrijven is gratis

Je kunt je altijd gratis inschrijven bij Roomspot. Bovendien is het heel eenvoudig om via Roomspot een kamer te vinden. Je hoeft slechts het volgende stappenplan te volgen:

Stap 1: Je schrijft je in. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich gratis inschrijven bij Roomspot. 

Stap 2: Je maakt een profiel aan en stelt notificaties in.

Stap 3: SJHT en De Veste plaatsen dagelijks nieuw woningaanbod op de site, waarnaar jij kunt zoeken.

Stap 4: Als je woonruimte ziet waar je interesse in hebt, kun je met één klik op je muis reageren.

Stap 5: In het geval van appartementen en studio’s wordt er geselecteerd op basis van inschrijfduur of loting. Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer kans je maakt. Voor kamers worden hospiteeravonden georganiseerd; hiervoor kun je uitgenodigd en uiteindelijk uitgekozen worden. 

Stap 6: Je bent het geworden! Je kunt je gegevens uploaden in Mijn Roomspot; de woningcorporatie controleert je gegevens en stuurt je een contract om te ondertekenen.

 

Dus schrijf je nu in en vind een kamer of appartement in Twente!

Schrijf je nu in