Studentenwoning Hengelo

Je zoekt een studentenwoning in Hengelo, een nieuw thuis in je studententijd. Ben jij het type student die na een lange dag studeren samen met je huisgenoten eet en spelletjes speelt? Of ben je iemand die dan juist even alleen wil zijn? Hoe je je studentenleven ook in wilt richten, je hebt een plek nodig waar je plezierig kunt wonen. Bij Roomspot ben je aan het juiste adres. Wij helpen jou om op de juiste plek terecht te komen!


We verhuren kamers in studentenwoningen, studio’s en appartementen in het centrum van Hengelo en Enschede en op de campus van de Universiteit Twente. Via Roomspot kun je een woning vinden die je huurt via SJHT of De Veste. Wij staan samen voor betaalbaar en betrouwbaar woonplezier in je studententijd.

 

Wonen in Hengelo

Hengelo is een middelgrote en rustige stad in Twente. Vanuit het centrum van Hengelo kun je naar de campus fietsen. Bovendien rijden er veel bussen en treinen die je naar de collegezaal vervoeren. In de verschillende, gezellige bars en cafés die Hengelo rijk is kun je je heerlijk vermaken met je studiegenoten en vrienden. Natuurlijk zijn er in Hengelo ook allerlei sportverenigingen waar je op een fijne manier aan je gezondheid kunt werken.

 

Stel nou…

Je hebt je ingeschreven bij Roomspot, je filters goed ingesteld, snel en veel gereageerd op de kamers die online zijn verschenen en je bent uitgenodigd om een kamer te komen bezichtigen. Wat dan? Goeie vraag! 


Als je zoekt naar een kamer, is het van belang te weten dat de huidige bewoners van een studentenwoning gezamenlijk bepalen wie de nieuwe huisgenoot wordt. Dit noemen we met een duur woord coöptatie. In de praktijk komt het erop neer dat je met een aantal andere gegadigden wordt uitgenodigd voor een hospiteeravond. Tijdens de avond maak jij, net als de andere gegadigden, kennis met de bewoners. De bewoners kiezen dan wie ze het beste bij de groep vinden passen; misschien ben jij dat wel!


Lijkt dit je wat? Schrijf je dan vandaag nog in bij Roomspot. Je inschrijving is gratis én een jaar geldig. Waar wacht je nog op?

 

Schrijf je nu in