Studio Enschede

Ben je op zoek naar een studio in Enschede? Bij Roomspot ben je aan het juiste adres. Wij zorgen er graag voor dat jij je snel thuis voelt in Twente. Zoek je een plekje waar je na een lange dag studeren kunt genieten van je eigen ruimte en toch mensen om je heen hebt? Dan is een studio in een van onze studentenwoningen iets voor jou. In één van onze studio’s woon je geheel zelfstandig, tussen andere studenten.

 

Wonen in Enschede

In Enschede hoef je je nooit te vervelen. Je krijg er het beste van twee werelden: de drukte en gezelligheid van een stad met alle voorzieningen die je mag verwachten én de rust en ruimte van een groene omgeving. Er zijn talloze verenigingen waar je je op diverse manieren kunt vermaken (met samen meer dan 4000 leden). En als je naar de campus of de hogeschool gaat, kun je dat fietsend doen, maar ook het openbaar vervoer is goed geregeld.

Je kunt via Roomspot kamers, studio’s en appartementen huren. Dit kan in Enschede, Hengelo en op de campus van de Universiteit. Op Roomspot vind je alle woningen voor studenten en jongeren die aangeboden worden door woningcorporaties De Veste en SJHT. Samen bieden we fijn, veilig, groen en betaalbaar wonen aan.


Hoe werkt dat dan?

Stap 1: Je schrijft je kosteloos in bij Roomspot; dit kan als je 16 of ouder bent.

Stap 2: Je maakt je eigen profiel aan en stelt persoonlijke notificaties in.

Stap 3: Er wordt regelmatig nieuw aanbod toegevoegd, waarover jij op de hoogte wordt gebracht.

Stap 4: Je reageert op de woningen die je interessant vindt.

Stap 5: Je wordt geselecteerd en komt in contact met de woningbouwstichting. Studio’s en appartementen worden toegekend door middel van loting of inschrijfduur. Voor kamers geldt dat ze altijd worden vergeven middels hospiteeravonden. 

Stap 6: Yes! Jij bent het geworden! We controleren je gegevens, waarna je het contract kunt ondertekenen.

Simpel toch? Schrijf je vandaag nog in!

Schrijf je nu in