Studio Hengelo

Jij bent op zoek naar een woning in Hengelo en je kunt wel wat hulp gebruiken? Gelukkig ben je bij Roomspot terechtgekomen, want wij helpen je graag je nieuwe thuis te vinden. 

Roomspot is een initiatief van de gemeente Enschede, Universiteit Twente, Saxion Hogeschool, Stichting Jongeren Huisvesting Twente en Woningstichting De Veste. Onze missie? Simpel: we willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken om een woning te vinden die past bij je wensen. Mede om die reden kun je je gratis inschrijven bij Roomspot. Goed geregeld, toch?


Wonen in Hengelo, of…?

SJHT verhuurt kamers, studio’s en appartementen in Hengelo via Roomspot. Je vindt op Roomspot niet alleen kamers in Hengelo, maar ook in Enschede en zelfs op de campus van de Universiteit. Hengelo is een gezellige stad met veel restaurants, cafés, winkels, markten en andere activiteiten. Als je in Hengelo gaat wonen, stap je ‘s ochtends lekker op de fiets en ben je voor het je het weet op de campus. Maar we begrijpen ook dat je, als het weer slecht is, liever gebruikt maakt van het uitstekende openbaar vervoer tussen Hengelo en de campus.

Wist je dat SJHT niet alleen verhuurt aan hbo- en wo-studenten, maar ook aan mbo’ers? Ook als je naar het ROC van Twente gaat en jonger dan 30 bent, kun je via Roomspot bij SJHT huren. Daarnaast verhuurt SJHT ook aan niet-studenten. Als je een baan hebt of zoekt en jonger dan 30 bent kun je ook via Roomspot bij SJHT huren. 

 

Inschrijven bij Roomspot

Je kunt je gratis inschrijven bij Roomspot. Hierna kun je je eigen voorkeuren instellen, aan de hand waarvan je passende meldingen van het nieuwe aanbod krijgt. We nemen onze missie serieus. We willen het voor jou écht gemakkelijk maken. Daarom kun je alles geheel online regelen, van je inschrijving tot het moment dat je kunt gaan hospiteren of bezichtigen.

Schrijf je vandaag nog in en ervaar het zelf.

Schrijf je nu in